B&B Locks logo

KWALITEIT

Sloten van B&B Locks: feilloze productie

B&B Locks produceert al zijn veiligheidssloten in Wommelgem (Antwerpen). Vanuit deze centrale locatie verdelen we internationaal. Een ervaren ploeg van technische productdesigners ontwikkelt de elektrische sloten (zowel de mechanische onderdelen als de elektronica). De onderdelen worden allemaal buitenhuis vervaardigd en worden door het B&B Locks-team geassembleerd, geprogrammeerd en getest. Een volledig handmatige assemblage en doorgedreven kwaliteitscontrole verzekeren een kwalitatief hoogwaardig slot.

Nauwkeurige testfase

Na assemblage doorloopt elk slot verschillende stadia:

  • Op een testunit ondergaat elk slot een korte duurtest van 300 cycli.
  • Elk elektrisch slot krijgt een unieke handtekening. Die bevat informatie over de werkingssnelheid van het slot. Zo worden eventuele gebreken in elektrische onderdelen of overdreven mechanische wrijving ontdekt.
  • Na goedkeuring krijgt elk slot een serienummer gekoppeld aan de productiedatum en informatie over de klant en transport. Indien uw slot ooit beschadigd raakt, hebben we meteen alle informatie uit de testfase bij de hand en genieten we een volledige traceerbaarheid.
Totale veiligheidssystemen

B&B Locks gaat verder dan veiligheidssloten ontwikkelen en produceren. Dankzij een verregaande open samenwerking met ervaren verdelers en verwerkers proberen wij op maat gemaakte oplossingen te bieden voor projecten.

Meer weten over ons uitgebreide gamma aan veiligheidssloten?
Ontdek het A1-slotB1-slotD2-slotG1-slot en T3-slot, en lees onze Prestatieverklaringen.
Of neem contact op met B&B Locks.