B&B Locks logo

BEDRIJF

Over B&B Locks

Technilock werd B&B Locks

Met Technilock optimaliseerde ons familiebedrijf in de jaren ‘80 de technologie van het elektrische slot voor veiligheidsdeuren. Wij kozen resoluut voor een nichemarkt – elektrische veiligheidssloten. Door deze specialisatie leverden we al snel producten van een superieure kwaliteit. Onze Technilock-sloten voldeden aan de hoge eisen van de Belgische banksector.

In 2000 werd de merknaam Technilock alsook de L3-serie verkocht en werd B&B Locks de nieuwe bedrijfs- en merknaam. Vandaag bieden we u nog altijd een diepgaande knowhow in moderne kwaliteitssloten. B&B Locks combineert hoogstaande kwaliteit met de persoonlijke service en flexibiliteit van een familiebedrijf. Een strikte kwaliteitscontrole en korte levertermijnen zijn enkele van onze troeven.

Elektrische sloten voor elke sector

Vandaag rekent de banksector nog altijd op onze hoogwaardige technologie. Maar ook gevangenissen, ambassades, musea, psychiatrische centra, ziekenhuizen, faculteiten, enz. genieten van de zekerheid en veiligheid die onze elektrische sloten voorzien.

Voor elke klant gaat ons team op zoek naar de beste oplossing in het gamma:

Beveiligen en Beschermen, ...maar ook ontzorgen!

Enkele decennia geleden lag de focus in de slotensector vooral op inbraakpreventie. Met andere woorden: de beveiliging van uw gebouw en uw goederen. Vandaag staan we een stap verder. Want u wilt natuurlijk de mensen in uw gebouw ten allen tijde beschermen, ook bij calamiteiten. Het is een zoektocht naar het beste evenwicht tussen beveiliging en bescherming. Het bepalen van de juiste functionaliteiten van elk deurgeheel is daarbij heel belangrijk. Bij B&B LOCKS staan wij klaar om u door dit doolhof te begeleiden en u te ontzorgen bij het bepalen van het juiste slottype.

Meer weten over ons uitgebreide gamma aan veiligheidssloten? Ontdek het A1-slot, B1-slot, D2-slot, G1-slot en T3-slot.
Of neem contact op met B&B Locks.