Sloten van B&B Locks: feilloze productie

B&B Locks produceert al zijn veiligheidssloten in Antwerpen. Vanuit deze centrale locatie verdelen we onze sloten internationaal. Een ervaren technische productdesigner ontwikkelt de elektrische sloten. Het B&B Locks-team assembleert en programmeert ze met de hand. Een stapsgewijze kwaliteitscontrole verzekert een hoogwaardig slot.

Nauwkeurige testfase voor elk slot

Na assemblage doorloopt elk slot verschillende stadia:
  1. In een testunit gaat het slot 300 keer open en dicht. Zo bent u zeker van een feilloze vergrendeling.
  2. Elk elektrisch slot krijgt een unieke handtekening. Die bevat informatie over hoe uw product mechanisch functioneert.
  3. We meten de tijd tussen de beweging van de mechanische onderdelen en de reactie van het slot. Zo sporen we eventuele gebreken in de mechanische en elektrische onderdelen op.
  4. Na goedkeuring krijgt elk slot een serienummer en een productiedatum. Raakt uw slot ooit beschadigd? Dan hebben we meteen alle informatie uit de testfase bij de hand.

Totale veiligheidssystemen

B&B Locks gaat verder dan veiligheidssloten ontwikkelen en produceren. Dankzij een verregaande open samenwerking met ervaren verdelers maken ook volledige veiligheidssystemen deel uit van het aanbod. Wilt u weten wie wanneer in uw gebouw komt? Dan werken wij samen met onze partners een oplossing voor u uit die beveiligen en beschermen combineert met informeren en informatiseren.