Over B&B Locks

Technilock werd B&B Locks

Met Technilock optimaliseerde ons familiebedrijf in de jaren tachtig de technologie van het elektrische slot voor veiligheidsdeuren. Dankzij de overtuigde keuze voor een nichemarkt – elektrische veiligheidssloten – leverden we u al snel de allerbeste kwaliteit. Onze Technilock-sloten voldeden aan de hoge eisen van de Belgische banksector.
In 2000 verkocht het bedrijf zijn Technilock-merknaam en de L3-serie. B&B Locks werd de nieuwe bedrijfs- en merknaam. Vandaag bieden we u nog altijd de knowhow aan in onze moderne kwaliteitssloten.

Elektrische sloten voor elke sector

Vandaag rekent de banksector nog altijd op onze hoogwaardige technologie. Maar ook gevangenissen, bedrijven, juwelierszaken, musea, faculteiten en gebouwen voor de zorgsector waarderen de kwaliteit van onze elektrische sloten.
Voor elke klant gaat ons team op zoek naar de beste oplossing in het gamma: Bij B&B Locks rekent u op de combinatie van hoogstaande kwaliteit met de persoonlijke service van een familiebedrijf.

Beveiligen én beschermen

Enkele decennia geleden lag de focus in de slotensector vooral op inbraakpreventie. Met andere woorden: de beveiliging van uw gebouw en uw goederen. Vandaag staan we een stap verder. Want u wilt natuurlijk ook de mensen in uw goedbeveiligde gebouw beschermen. Daarom vinden de elektrische sloten van B&B Locks het beste evenwicht tussen beveiliging en bescherming.

Meer weten over ons uitgebreide gamma aan veiligheidssloten? Ontdek het A1-slot, B1-slot, D2-slot en T3-slot.
Of neem contact op met B&B Locks.